(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Zagrepčani, trebamo vašu pomoć! Traži se identitet teško ozlijeđenog muškarca pronađenog na ulici u Kalinovcu!

PU zagrebačka

Mole se građani ukoliko prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na e-mail [email protected]

Upozoravamo da bi fotografija mogla biti uznemirujućeg sadržaja.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje u vezi nepoznatog muškarca koji je 14. lipnja 2020. godine oko 11 sati pronađen u mjestu Kalinovica, kod trafostanice, kako leži na ulici.

Muškarac je imao ozljedu na glavi te mu je pružena liječnička pomoć i još uvijek se nalazi na bolničkom liječenju i u teškom je zdravstvenom stanju.

Muškarac je starosti između 60 i 70 godina, visine između 170 i 175 cm, slabije je tjelesne građe, prosijede kose, svjetlijih očiju, većeg, kukastog nosa, većih ušiju, bez tetovaža te ima manji defekt na vrhu malog prsta lijeve ruke.


Kod sebe nije imao nikakve dokumente na temelju kojih bi se mogao utvrditi njegov identitet niti je u stanju dati podatke o sebi.

Policijski službenici po dosad poduzetim mjerama i radnjama nisu uspjeli utvrditi njegov identitet.

.

Komentari

loading...