UŽAS U TRGOVAČKOJ ŠKOLI Maloljetnik na satu izbo drugog učenika: ‘Ustao se i napao ga, ničim izazvan’

Ilustracija (Foto: Guliver)

Stravičan incident dogodio se u srednjoj školi u susjednoj Srbiji.

Naime, jedan je maloljetnik (16) uhićen jer je osumnjičen da je nožem napao kolegu (17) iz škole. Napad se dogodio u prostorijama Trgovačke škole u Beogradu u popodnevnim satima ovog petka. Ničim izazvan, osumnjičeni je udario 17-godišnjaka stolicom, a zatim izvadio nož i izbo ga.

Dežurnog školskog policajca u pomoć su pozvali učenici koji su vidjeli cijeli događaj, doznaje portal Informer. U međuvremenu je jedan od profesora pozvao Hitnu pomoć, a o cijelom se slučaju oglasila i ravnateljica Trgovačke škole Mira Lekić.

“Na petom satu učenik je ustao i, ničim izazvan, ozlijedio svog školskog kolegu. Riječ je o učenicima prvog razreda srednje škole. Kako smo saznali, radi se o lakšoj povredi, rekli su nam iz Hitne pomoći. Oni su bili tu kroz nekih 10, 15 minuta”, ispričala je Lekić i otkrila da je učenik nakon napada pokušao pobjeći, ali ga je policija uhvatila.

“Ozljeđeni učenik je kao i svi mi, bio pod stresom. On nije gubio svijest. Učeniku je ukazana pomoć i prevezen je u Tiršovu. Učenici su bili uznemireni dok nismo dobili informaciju da je učenik priveden”, ispričala je Mira Lekić.

Prilikom uhićenja, maloljetnik nije pružao otpor, a motivi i ostali detalji napada još uvijek se utvrđuju.


Komentari