UŽAS U ŠPANSKOM: Tri psa ubila mačka, vlasnici sve gledali i nisu ništa poduzeli

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Prema objavi na Facebooku, u četvrtak oko 18 sati tri psa su ubila trigrastog mačka u Španskom. Ono što je još više bizarno jest da su vlasnici pasa bili s njima i nisu apsolutno ništa poduzeli.

No, ponašanje ovih stanara Španskog poznato je svima koji žive u njihovoj blizini. Prema navodima, njihovi psi konstantno maltretiraju kvartovske mačke.

“Jedan pas je mali crni zove se Maša, drugi je žuti mali terijer, od jednog vlasnika a treći je žuto bijeli od druge vlasnice, mislim da ih svi poznaju koji imaju pse.”, stoji u objavi.

Isto tako, činjenica da netko pušta životinju na životinju, koja je ujedno kućni ljubimac, zgrozila je članove Facebook grupe.

“Ujedno je ovo opomena svima koji svoje mačke puštaju van, neka ne misle da su vani sigurne dok ima monstruma koji mačke truju, zlostavljaju, natjeravaju, huškaju pse.ima jedan lik koji šeće žućkastog psa bez repa, redovito bez povodca i koji redovito naganja mačke od vlasnika ispred vrtova po Došenovoj a površina nije javna, jer pripada zgradama.” stoji u jednom od komentara iz kojeg je očigledno da ovaj problem u Španskom nažalost postoji već neko vrijeme.

OTAC MLADIĆA KOJI JE PREGAZIO ŽENU U LUČKOM: ‘Nije kriv, znam ga u dušu. On je svake nedjelje u crkvi’


Komentari