UŽAS U DARDAMA: Muškarac odvijačem izbo dvoje djece, zadao dječaku teške tjelesne ozlijede!

U dva različita mjesta nedaleko Osijeka, Dardi i Meci, 49-godišnji muškarac danas oko 10 sati oštrim je predmetom ozlijedio dvoje djece, priopćila je policija. Muškarac je uhićen, a ozlijeđenoj djeci pruža se liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Lokalni portal SiB.hr neslužbeno doznaje kako je 49-godišnjak prvo kod trgovine NTL u Dardi odvijačem izbo dječaka, zatim se biciklom vratio u Mece gdje je u prolazu s skateboarda srušio djevojčicu i također je ubo više puta.

Kako doznaje 24asta, muškarac je bio izrevoltiran time što su mu isključili struju. Mještani su za taj portal otkrili kako je jutros krenuo prema Dardi kako bi se ponovo žalio na račune za struju koje je smatrao nepravednima.

U brojim je objavama na Facebooku napadao institucije i, kako kaže, “kriminalnog” distributera struje. Navodno je račune plaćao svaki mjesec, no nije dobio objašnjenje zbog čega su mu isključili struju.

Zbog toga je u svom krvavom pohodu najprije napao dječaka ispred dućana, a mještani su za spomenuti portal otkrili kako su vidjeli samo policiju i kruh i mlijeko koje je dječak kupio na podu pored.

Na putu prema kući naišao je na djevojčicu koja živi nedaleko od njega, te je napao i nju. Ona mu je pobjegla na svom skateboardu i zadobila je samo lakše tjelesne ozljede, dok je dječak zadržan u bolnici s teškim ozljedama.


Komentari