Užas na koncertu: 23-godišnjeg Juricu napala nepoznata grupa mladića. Zbog ozlijeda je završio u bolnici

FOTO: Facebook

Iako je koncert legendarnog benda Prljavo kazalište jučer zapalio zagrebačku Arenu, društvenim su mrežama počele kolati informacije o nemilom događaju koji se zbio za vrijeme koncerta.

Naime, jedna je mama na svojem Facebook profilu objavila fotografiju svojeg 23-godišnjeg sina, koji je, kako stvari stoje, bio žrtva tučnjave te je zadobio stravične ozlijede zbog kojij je završio u bolnici.

“Ovako izgleda jedno zagrebačko dijete nakon što je prvi put otišao u Arenu na koncert. Skupilo se smeće Zagreba i okolice i desilo se ovo. Nikada nije ni mrava zgazio, nikaga u 23 godine krivo pogledao. To je moj sin Jurica Ako netko nešto zna o tučnjavi na koncertu javite. Dijelite”, objavila je majka.

Majka Snježana za 24sata je ispričala kako je za sinovo stanje saznala tek u subotu ujutro, kada ga je posjetila u bolnici.


“Stigao je iza ponoći, iz hitne su ga prebacili na neurokirurgiju. Otkako je došao u bolnicu, dva puta je izgubio svijest i sada će ga još neko vrijeme promatrati. Sav je natečen i izudaran i jako ga boli. Na sreću nema krvarenja u mozgu”,  kazala je.

Slučaj će prijaviti na policiju u ponedjeljak, jer kako je kazala, želi tom nasilju stati na kraj.

Komentari

loading...