UŽAS! Dijete ispalo iz vozila pa na njega pao automobil – preminulo je na mjestu nesreće

Ilustracija: Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Protiv 38-godišnjeg vozača, kojeg se tereti da je pijan izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov četverogodišnji sin, a teško ozlijeđena 33-godišnja žena, Županijsko je državno odvjetništvo otvorilo istragu.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 38-godišnjak 18. studenog lani oko 19 sati, upravljao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste broj 4105 iz smjera mjesta Podgorač u smjeru mjesta Budimci pri koncentraciji od 1,30 g/kg alkohola u krvi.

U zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i desnim kotačima sletio na južnu bankinu s koje se vratio na kolnik i u zanošenju sletio u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika, a potom na zelenu površinu koja dijeli dva odvodna kanala.

Došlo je do višestrukog prevrtanja vozila pri čemu je dijete ispao iz vozila te je na njega pao osobni automobil. Dijete je preminulo na mjestu nesreće, dok je žena zadobila teške tjelesne ozljede (prijelom torakalne kralježnice i prsne kosti, višestruki prijelomi rebara)”, navode tužitelji.

Podsjećamo, prometna se nesreća dogodila u okolici Našica, između Podgoraca i Budimaca. Dok je dječačić izgubio život, njegovi su roditelji zadobili teške tjelesne ozljede, a ženine su bile po život opasne. Vozaču prijeti 15 godina zatvora.


Komentari