Usred noći opljačkao kiosk u Novom Zagrebu, policija ga brzo uhvatila

Danas, 8. svibnja oko 3.15 sati u Novom Zagrebu, Pičmanova, nakon provale u kiosk, policijski službenici su u neposrednoj blizini zatekli 23-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 28 kaznenih djela: razbojnička krađa, tri drske krađe, 12 teških krađa provaljivanjem, pet krađa i sedam ostalih kaznenih djela.

Tako je jučer 7. svibnja oko 22.15 sati na Trešnjevci, u Labinskoj, na parkiralištu je nepoznati počinitelj uporabom tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 24-godišnjakom i otuđio mu više tisuća kuna.

Drske krađe

U ponedjeljak 7. svibnja između 8 i 8.30 sati u Novom Zagrebu, Lučko, 80-godišnjakinja je pustila u kuću nepoznatu mušku osobu koja se lažno predstavila te iskoristila nepažnju oštećene i otuđila joj nakit u vrijednosti više tisuća kuna.

Isti dan oko 18.10 sati na Peščenici, Ivanićgradska- Zapoljska, na ulici je nepoznati počinitelj prišao s leđa 60-godišnjakinji i istrgnuo joj nakit koji je nosila oko vrata. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Između 20,. i 20.30 sati na Medveščaku, u Martićevoj ulici, nepoznati je počinitelj prišao s leđa 49-godišnjakinji i istrgnuo joj nakit koji je nosila oko vrata, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.


Komentari