Usred noći izboden došao na hitnu

www.haberra.com

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 39 kaznenih djela: razbojništvo, drska krađa, 13 teških krađa provaljivanjem, 16 krađa i šest ostalih kaznenih djela. Jedan osobni automobil je pronađen, a jedan otuđen.

Ozlijeđen došao na Hitnu

Danas, 11. rujna oko 1 sat do Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Zagrebu, u Heinzelovoj ulici, došao je 23-godišnjak lakše ozlijeđen oštrim predmetom. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre Milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Razbojništvo i pljačka u Novom Zagrebu

U ponedjeljak 10. rujna oko 18.15 sati u Novom Zagrebu, u Froudevoj ulici, u kladionici, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem, počinio razbojništvo nad 43-godišnjom zaposlenicom, otuđivši nekoliko tisuća kuna.

Također, jučer oko 14.20 sati u Novom Zagrebu, na Aveniji Dubrovnik, nepoznati je počinitelj prišao s leđa 67-godišnjakinji i istrgnuo nakit koji je nosila oko vrata, oštetivši ju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Otuđen osobni automobil

U ponedjeljak 10. rujna oko 10 sati, na Medveščaku, u Martićevoj ulici, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši 82-godišnjeg vlasnika za oko 75.000 kuna.

Pronađeni ukradeni automobil

Jučer oko 19.25 sati u Maksimiru, na Maksimirskoj cesti, policijski službenici pronašli su osobni automobil marke Fiat Punto sisačkih registarskih oznaka 68-godišnje vlasnice. Automobil je otuđen između 30. kolovoza i 31. kolovoza na području Gline.

Nesretni slučaj u Novom Zagrebu

Jučer oko 9.15 sati u Novom Zagrebu, u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana, 59-godišnjak se popeo na krovište kuće i pao na betonsku podlogu te preminuo. Obavljenim očevidom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na smrt kao posljedicu kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nesreća na radu

U ponedjeljak oko 13 sati u Donjem Stupniku, u Božićima 2. odvojak, 38-godišnji radnik se teško ozlijedio dok je radio s kemijskim sredstvima. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre Milosrdnice. Očevid će se obaviti danas.


Komentari