UPUCAN U LOVU NA LISICE: Dva prijatelja otišla u šumu, mlađi je uskoro završio u bolnici. Rodbina tvrdi da zna tko je počinitelj!

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL, Ilustracija

Prošlog vikenda dvojica su lokalnih lovaca krenula u noćni “pothvat”, odnosno lov na lisice. Sve se odigralo u naselju Čret na području Krapinskih toplica, ali im plan i nije prošao kako su zamislili, javlja Zagorje.com.

Naime, mlađi lovac upucan je iz lovačke puške te je s teškim ozljedama, odnosno, sa sačmom u više dijelova tijela, od kojih je jedna navodno završila i u prsnom košu, završio u Općoj bolnici Zabok. Liječnici su ga uspjeli spasiti, a trenutno se i dalje nalazi u bolnici van životne opasnosti.

Rodbina ranjenog lovca tvrdi kako je u njega pucao krivolovac kojeg su zatekli u šumi. Navodno su čuli kretanje u mraku pa su okrenuli svjetiljku u tom pravcu misleći da je divljač. U tom času, kako se priča, netko je iz mraka zapucao u njih i potom nestao, piše Danica.hr.

Policija navodno intenzivno traga za nepoznatom osobom i zbog toga ovog časa ne želi izlaziti s nikakvim informacijama o ovom događaju.

“Možemo potvrditi kako je 5. lipnja 2021. godine u Čretu došlo do ranjavanja 20-godišnjeg hrvatskog državljanina prilikom lova članova lovačkog društva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i utvrđuju se sve okolnosti stradavanja”, priopćili su iz PU Krapinsko-zagorske.


Komentari