UNIŠTILA AUDI Medicinska sestra iz KBC-a Zagreb napravila kaos na parkiralištu pa završila na sudu

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Jedna medicinska sestra iz Zagreba dobila je zatvorsku kaznu, a razlog je poprilično bizaran. Sve se odvilo još prošle godine oko sedam sati ujutro.

Došavši na posao, prvostupnica sestrinstva u KBC-u Zagreb namjerno je oštetila nepropisno parkiran automobil zbog čega je kasnila na posao. Naime, sporni Audi A3 nalazio se na mjestu za zaposlenike što je poprilično naljutilo djelatnicu KBC-a Zagreb te je oštrim predmetom napravila ogrebotinu Audiju i to dužine 30 centimetara. Time je prouzrokovala štetu u vrijednosti od 1.500 kuna.

“Nakon što je preparkirala svoj osobni automobil Renualt Clio, medicinska sestra S. prišla je osobnom automobilu marke Audi A3, vlasništvo oštećene M., te oštrim predmetom ga oštetila”, stoji u presudi, doznaje Danica.

Godinu dana kasnije, medicinska sestra je proglašena krivom, a teretilo ju se za “kazneno djelo oštećenja tuđe stvari s izravnom namjerom”. Zbog ove nepromišljenosti osuđena je četiri mjeseca zatvora, na ako ne počini slično kazneno djelo u rok od godinu dana, okrivljenica neće ići u zatvor. Olakotna okolnost bila joj je dosadašnja neosuđivanost.

Pored toga, vlasnici Audija mora nadoknaditi učinjenu štetu i platiti 500 kuna troškova kaznenog postupka.


Komentari