UMRO STANKO POKLEPOVIĆ Bandić uputio telegram sućuti i rekao da je on ostavio neizbrisivi trag u hrvatskom sportu

Pixabay

Legendarni trener Hajduka Stanko Poklepović preminuo je u 81. godini života u splitkoj bolnici na Križinama. U posljednje vrijeme borio se s određenim zdrastvenim problemima i morao je redovito biti podvrgnut raznim pretragama i dijalizi.

Nogometaš Splita je bio 20 godina (1956. – 1976.), potom ga pamtimo kao trenera, prije svega Hajduka, baš osebujnog pečata. Premda se u posljednje vrijeme više držao kuće i toplog obiteljskog doma, a sve manje izlazio u javnost, uvijek je bio vedra duha i srčano se borio sa svojim stanjem, prenosi Slobodna.

Za njim tuguje čitva nogometna javnost, a Milan Bandić također je uputio telegram tugujućoj obitelji.

“S velikom tugom sam primio vijest o odlasku gospodina Stanka Poklepovća, legendarnoga hrvatskog trenera, bivšeg izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije i čovjeka pod čijim su okriljem stasale mnogobrojne generacije nogometaša.Napustio nas je šjor Špaco, čovjek velikoga srca, vedrog i osebujnog duha, neprikosnovena legenda Hajduka i hrvatskog nogometa, čovjek koji iza sebe ostavlja neizbrisiv trag u hrvatskome sportu”, poručio je gradonačelnik.

 

Napustio nas je šjor Špaco, čovjek velikoga srca, vedrog i osebujnog duha, neprikosnovena legenda Hajduka i hrvatskog nogometa, čovjek koji iza sebe ostavlja neizbrisiv trag u hrvatskome sportu.


Komentari