ULOVLJEN S PRSTIMA U ‘PEKMEZU’: HDZ-ovac sa sinom krao željeznu armaturu s gradilišta obilaznice? Zvuči nevjerojatno!

Foto: KAportal

Karlovački HDZ-ovac i trenutni savjetnik ravnatelja Županijske uprave za ceste, S.T. (64), u srijedu je sa sinom (31) navodno uhvaćen u krađi željezne armature s gradilišta obilaznice Turnja, javlja KAportal.

O slučaju se oglasila i karlovačka policija.

“Postupajući po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 64 i 31 godinu. Naime, muškarce su sumnjiči da su u večernjim satima 5. srpnja s gradilišta u Jelašima u Karlovcu pokušali otuđiti armaturne šipke. Protiv osumnjičenih će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava”, priopćila je policija.

Osumnjičenik je tijekom posljednjih 30 godina obnašao niz stranačkih funkcija. Bio je gradski i županijski vijećnik, direktor gradskog poduzeća Zelenilo, predsjednik NK Karlovca i posljednji ravnatelj Županijske uprave za ceste. Kao v.d. ravnatelj je otvorio natječaj na radno mjesto savjetnika na koje se sam javio da bi bio i izabran.

KAportal ga je upitao za komentar, a on im je odgovorio da trenutno ne može ništa govoriti jer je postupak u tijeku. Kazao je da nije bio uhićen, ali je potvrdio da je policija postupala.


Komentari