Ukraden automobil i opljačkano nekoliko stanova: Evo koji kvart je posebno na meti

FOTO: Despositphotos / Zagreb.info / Ilustracija

Plodonosan dan za lopove.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 20 kaznenih djela: razbojništvo, dvije drske krađe, devet teških krađa provaljivanjem, četiri krađe i tri ostala kaznena djela.

Na Trešnjevci je u ponedjeljak 10. srpnja na ulici nepoznati počinitelj napao 49-godišnjaka i otuđio mobitel i drugo. Žrtva je oštećena za nekoliko stotina kuna. Nadalje, na Peščenici je jučer drski lopov prišao 23-godišnjem Australcu koji je sjedio na klupi, iskoristio njegovu nepažnju i otuđio mu torbicu, čime ga je oštetio za više tisuća kuna.

Plodonosno za lopove bilo je i na Črnomercu gdje je nepoznati počinitelj, lažno se predstavivši, ušao je u stan 86-godišnjaka, iskoristio njegovu nepažnju i ukrao novac, oštetivši ga za više tisuća kuna. Meta su bili automobili pa je tako u ovom kvartu tijekom jučerašnjeg dana ukraden osobni automobil marke WV Golf zagrebačkih registracijskih oznaka. 42-godišnji vlasnik auta oštećen je za oko 50.000 kuna.

Na posebnoj je meti, izgleda, Novi Zagreb, točnije Balokovićeva ulica u kojoj su opljačkana su dva stana, u kojima su za nekoliko tisuća kuna oštećeni 69-godišnjak i 48-godišnjakinja. Opljačkan je i stan 77-godišnjaka na Trešnjevci, a iz stana je ukraden novac i nakit. Isto se dogodilo i u Susedgradu gdje je provaljeno u kuću 38-godišnjaka, koji je oštećen za nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari