Ukleti Jarun: Požar u noćnom klubu ‘Cirkus’

FOTO: Dražen Komar

26. listopada oko 3 sata, na Trešnjevci na Aleji Matije Ljubeka, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar na krovištu ugostiteljskog objekta.

U četvrtak oko tri sata poslije ponoći vatra je buknula u Aleji Matije Ljubeka, na prizemnici u kojoj je smješten noćni klub Circus. Zagrebački vatrogasci odmah su se nakon dojave uhvatili u koštac s buktinjom koja je probila krovište ugostiteljskog objekta.

Dok se čekaju rezultati policijskog očevida kako bi se utvrdio uzrok požara u klubu koji je na jarunskoj noćnoj sceni opstao samo godinu dana i posljednjih nekoliko tjedana ne radi, u oči upada podatak da je njegovo rušenje predviđeno do kraja ovog mjeseca.

Kako piše Jutarnji, prije točno deset godina vatra je progutala jarunski restoran Som Jura, a šteta je bila procijenjena na više od 200 tisuća eura.

U travnju 2009. požar je zahvatio i popularni restoran Lido, a u svibnju 2012. vatra je poharala, također u gluho doba noći, i popularni kafić Macao. ‘Vatreno’ je bilo i u kolovozu 2014., kada je izgorio Ray Grill Club. Noćni klub Deep diver također je do temelja progutao požar koji je izbio pod okriljem noći u ožujku 2015. godine.


Komentari