Uhitili ju pijanu pa podivljala: Jednog policajca htjela udaviti, drugog ugrizla

PUZ izvijestila o najnovijim prekršajima (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom i 23-godišnjakinjom, zbog sumnje da je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo ”Napad na službenu osobu” na štetu policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke, a obje prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 11. veljače 2024. godine oko 6.35 sati u hotelu, u Zagrebu, na Trnju, policijski službenici postupali su po dojavi zaposlenika hotela zbog navodnog narušavanja javnog reda i mira dviju gošća, mlađih ženskih osoba.

U alkoholiziranom stanju ugrizla policajca (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Počinile prekršaje

Dolaskom na mjesto događaja potvrđeno je da su počinile prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira u vidno alkoholiziranom stanju te im je rečeno da moraju poći s policijskim službenicima u policijsku postaju.

Uhvaćen diler iz Buzina: Prodavao drogu uz odgodu plaćanja

Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu starija djevojka je sa stražnjeg sjedala krenula rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio službeno policijsko vozilo u čemu je spriječena od strane drugog policijskog službenika koji je stavio svoju ruku ispred nje obzirom je sjedio pored nje na stražnjem sjedalu.

Ugrizla policijskog službenika

Odmah potom osumnjičena je policijskog službenika koji je sjedio pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku na što je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom uporabio sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada.

U ovom događaju policijski službenik je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Komentari