Uhićena trojica azilanata osumnjičena za silovanje mlade Zagrepčanke

Rodilje su ispričale nevjerojatna i teška iskustva (Foto: Shutterstock)

Djevojka je protiv muškaraca odmah podnijela prijavu.

Zagrepčanka (22) prijavila trojicu tražitelja azila zbog silovanja. Jednog državljanina BiH, jednog državljanina Sirije i jednog državljanina Makedonije sumnjiči se da su u četvrtak u objektu na području Zagreba, gdje su bili privremeno, drogirali i seksualno iskoristili 22-godišnjakinju.

Neslužbeno se doznaje da je policija Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnijela kaznenu prijavu protiv A. H. (40) iz BiH, zatim B. A. (30) iz Sirije te I. S. (44) iz Makedonije zbog težega oblika spolnoga odnosa bez pristanka, a sudac istrage velikogoričkoga Županijskog suda u nedjelju poslijepodne svoj trojici je odredio istražni zatvor u Remetincu.

Bila je svjesna, ali nije se mogla micati

Odmah u četvrtak 22-godišnja djevojka podnijela je prijavu protiv osumnjičenika tvrdeći da su je u njihovoj sobi u objektu u kojemu su smješteni trojica muškaraca najprije napili i nadrogirali, a zatim i seksualno iskoristili. Djevojka tvrdi da je bila pri svjesti cijelo vrijeme, ali da zbog utjecaja opojnih sredstava nije mogla ustati. Priznala je da je s njima pila alkohol te da su joj kasnije dali tablete koje se koriste u liječenju epilepsije.

Zagrepčanki je odmah izvađena krv, a toksikološki nalazi se čekaju. Sva trojica osumnjičenih negiraju djelo, državljanin BiH i Sirijac tvrde da seks nije bio prisilan, a Makedonac poriče da je do odnosa uopće došlo. Osim toga, kazali su da ih djevojka prijavila jer joj nisu htjeli dati novac.

I djevojka i osumnjičenici kazali su kako su se upoznali slučajno dva dana ranije i to na autobusnoj stanici dok su A.H. i B.A. čekali bus, Makedonac tada nije bio s njima. Razmijenili su brojeve i nastavili se družiti, a u četvrtak su djevojku poznali u objekt gdje su bili smješteni. Sve do tada njihove priče su iste, a onda nago kreću svaka u svoju stranu.

Međusobno optuživanje

Trojica muškaraca tvrde da je djevojka tražila novac za seksualne usluge, dok ona govori kako su je napili i dali joj antiepileptike, a kada je obamrla silovali su je. Prvi je s njom spolni odnod imalo A.H., a kada se on otišao tuširati isto su učinila i dvojica njegovih cimera, piše Jutarnji.

>>> ‘MOŽEŠ OTIĆI S HITNOM NAKON ŠTO TE POLOMIM’: Zagrebački ugostitelj zaposlio konobaricu, silovao ju i prijetio joj smrću

>>> HOROR U ZAGREBU: Djevojku zatočio u stanu pa je višestruko silovao

>>> ZA GRUPNO SILOVANJE DOBILI SRAMOTNE KAZNE: Presudu odslušali hladnokrvno, dok je majka žrtve plakala


Komentari