UHIĆENA GATARA S MEDVEŠĆAKA! ‘Skidala crnu magiju’ po parkiću i krala naivcima nakit

Zagrebačka je policija uhitila 48-godišnjakinju za koju se sumnjiči da je građanima njdila usluge gatanja i skidanja crne magije, te je na prijevaru od jedne Zagrepčanke ukrala zlatni nakit, piše Jutarnji list.

Gatara je u travnju ove godine prišla ženi na području Medvešćaka te joj ponudila svoje usluge. Naivna je žena povjerovala da će ova s nje skinuti uroke crne magije, te joj dala novac i zlato koje je nosila na sebi.

Skidačica uroka rekla je Zagrepčanki da će vrijednosti pohraniti u jedu vjersku ustanovu na kratak period, kako bi seansa bila uspješna. Nakon toga joj je obećala vratiti i novac i nakit. Dvije su se žene u istom tom parkiću inače sastale više puta.

“Nakon što je osumnjičena od oštećene uzela veću količinu zlata i novca, prestala joj se javljati na telefonske pozive, a novac i zlato joj nije vratila. Šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 20.000 kuna” javili su iz policije za Jutarnji.

Gataru su na kraju uhitili u Rijeci, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su je predali pritvorskom nadzorniku.


Komentari