UHIĆEN UBOJICA IZ LIVNA: Skrivao se u prijateljevoj kući

hr.wikipedia.org

Trostruko ubojstvo u Livnu slučaj je koji je prodrmao cijelu regiju.

Ivica Vrdoljak, glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona, kazao je da je u petak oko 21.40 sati ženi u susjednoj kući došao muškarac s krvavim tragovima po sebi, nakon čega je ona pozvala policiju.

Policija i Hitna pomoć izašli su na teren. Hitna je muškarca prevezla u Dom zdravlja Livno, kasnije je trebao biti prebačen u Klinički bolnički centar Split, ali je na putu do bolnice preminuo.

”Policijski službenici su izvršili obilazak obiteljske kuće te ulaskom u kuću na prvom katu zatekli žensku osobu inicijala S. N. rođenu 1971. u Šibeniku koja nije davala znakove života. Zatim su ulaskom na drugi kat kuće zatekli drugu žensku osobu inicijala L. N. (1949.) također u beživotnom stanju. Obje žene su prevezene u mrtvačnicu kantonalne bolnice u Livnu – izjavio je glasnogovornik MUP-a Livanjskog kantona.

Muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstva bio je u bijegu. Više informacija bit će poznato nakon očevida i kriminalističke istrage. Ubio je majku, nevjestu i brata.
Također, prije nešto više od mjesec dana, protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava zbog nasilja u obitelji.

Jutros oko 8 sati slobode je lišen Ante Niče. Prema informacijama, koje posjeduje Radio Studio N, cijelo vrijeme se skrivao u obiteljskoj kući prijatelja u selu Komorani da bi se na koncu predao.

 


Komentari