Uhićen muškarac koji je pucao u dvoje ljudi na Pešćenici, traga se za još trojicom

Zagreb je u petak 15. siječnja potresao zločin na području Pešćenice. Naime, u Lovinčićevoj ulici u pucnjavi su ozlijeđeni muškarac i žena, koji su na sreću izvan životne opasnosti.

Policijska uprava Zagrebačka danas je objavila kako su u sklopu intenzivnog kriminalističkog istraživanja, uhitili 31-godišnjeg muškarca starosti zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, odnosno “ubojstva u pokušaju”.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjećamo, u petak oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u svom autu marke BMW zagrebačkih registracija u njihov se automobil zaletjelo vozilo iste marke talijanskih registracija.

Iz tog auta izašle su dvije nepoznate osobe, muška i ženska, te je došlo do verbalnog sukoba. Muškarac i žena s mjesta događa otišli su pješice, a vozilo ostavili na mjestu događaja. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život.

Policija nastavlja intenzivno kriminalističko istraživanje.


Komentari