Uhićen kontroverzni poduzetnik Josip Antić Zefo koji je brutalno mlatio 22-godišnjaka nasred ulice

Nakon što je na društvenim mrežama osvanula snimka premlačivanja 22-godišnjeg mladića nasred ulice, policija je uhitila Josipa Antića Zefu (53).

Danas je finalizirala kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim Zefom. Ne navodeći identitet iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da 53-godišnjaka kaznena prijava tereti za pokušaj nanošenja teških ozljeda mladiću, piše Telegram.

Istražitelji sumnjaju da je Antić 16. listopada oko 13.20 sati izašao iz ugostiteljskog objekta u Nemčićevoj ulici. Iako se ne navodi ime lokala u pitanju je Plaza bar gdje se Antiće često može vidjeti. Kada je tog dana izašao iz lokala Antić je prišao 22-godišnjaku koji je prolazio Nemčićevom ulicom.

Policija tvrdi da je Antić želio teško ozlijediti mladića pa ga je počeo udarati bocom koju je prije toga istrgnuo iz njegovih ruku.

Uslijedilo je udaranje koje su snimili očevici. Antić se na to nije obazirao već je nastavio tući 22-godišnjaka, koji, kako proizlazi iz prijave, u konačnici nije zadobio teže ozljede.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj, prenosi Telegram.

Zefu se u javnosti spominje kao kontroverznog poduzetnika i bivšeg boksača, te partnera manekenke i voditeljice Ive Jerković.

(VIDEO) MAFIJAŠKI OBRAČUN U ZAGREBU? Mlatio mladića nasred ulice, nitko se nije usudio priskočiti u pomoć!


Komentari