Uhićen dvojac zbog demoliranja Rebra i tučnjave! Policija traga i za ostalim počiniteljima

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U nedjelju ujutro demoliran je hitni prijem u KBC Rebro, a policija je sada objavila najnovije informacije. Uhitili su dvojicu muškaraca.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili su više obavijesnih razgovora, te uhitili dvojicu muškaraca starosti 26 i 21 godinu koji se trenutno nalaze u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju.
Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku uz intenzivne mjere traganjima za ostalim mogućim počiniteljima”, priopćili su iz policije.

Podsjetimo, 24. listopada oko 3 sata na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24, 25) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena, izvijestila je u nedjelju policija.


Komentari