Ugušila se? Pronađeno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj, medicinske sestre doktora Gorana Jusupa

Promo Nova TV

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa.

Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Po zasada neslužbenim informacijama, nije riječ o ubojstvu. Navodno je uzrok smrti gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj, inače i zaručnica dr. Juspa, preminula.

Sinoć oko 22.13 sati policija je dobila prijavu da je u stanu na Obali hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu pozlilo 26-godišnjoj ženskoj osobi. To je adresa na kojoj dr. Jusup ima stan. U 23.08 konstatirana je smrt. Očevid je obavljen, ali danas se nastavljaju istražene radnje i kroz dan će biti obavljena i obdukcija. Neslužbeno, sumnja se da se za gušila komadom kruha, piše RTL.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavijestio zadarsku policiju koja je započela istragu.


Veronika Pecolaj i dr. Goran Jusup našli su se u središtu skandala koji je kulminirao zatvaranjem ordinacije u Obrovcu, piše Zadarski.hr.

Komentari

loading...
-->