UBOJSTVO U ZAGORJU Ubijen je 55-godišnji invalid, policija privela njegovog sina

Ilustracija: Filip Kos/PIXSELL, Ilustracija

U srijedu navečer u obiteljskoj kući na području općine Hum na Sutli, nakon dojave hitne medicinske pomoći, policija je zatekla mrtvo tijelo 55-godišnjeg hrvatskog državljanina, priopćila je PU krapinsko-zagorska.

Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela ubojstva, uhićen je 25-godišnji hrvatski državljanin, stoji u priopćenju.

Kako piše Zagorje.com, još nije poznato na koji je način ubojstvo izvršeno, no doznali su da je ubijen 55-godišnji Zvonko, koji je inače bio osoba s invaliditetom, budući da je prije nekoliko godina sudjelovao u jednoj od tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura, prilikom čega je stradao i ostao bez ruke.

“Nisam ga dobro poznavao, nego samo iz viđenja. Koliko čujem, on i sin su živjeli u istoj kući. Sina nisam nikad vidio, ni upoznao. Ne znam da li je Zvonko negdje radio, ali bez obzira što je bio bez ruke, znao sam ga vidjeti da normalno vozi auto. I čuo sam da policija sumnjiči sina za to ubojstvo pa ga je zbog toga privela” ispričao je jedan mještanin.


Komentari