Ubojica trudne Kristine na sudu: Očekuje se datum početka suđenja, detalji optužnice su zastrašujući

FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu

U 9 je sati na zagrebačkom Županijskom sudu počelo pripremno ročište na kojemu bi trebao biti određen datum početka suđenja Davidu Komšiću za ubojstvo Kristine Krapljan.

Županijski sud 20. listopada potvrdio je optužnicu za teško ubojstvo 20-godišnjem Davidu Komšiću.

Podsjetimo, Komšić se tereti da je Kristinu Krupljan ubio 22. veljače oko 21.30, kada ju je divljački, napao nožem. Prije no što je počeo ubadati nožem u vozilu u kojem su bili, pritisnuo ju je na vozačko sjedalo, kako se ne bi mogla micati. Komšić se tereti da je djevojci zadao 70-ak ubodnih i ubodno-reznih rana po tijelu, a osim toga zadao joj je i 15-ak reznih rana po glavi i tijelu. Od zadobivenih ozljeda nesretna djevojka je na mjestu preminula, dok je Komšić prvo pobjegao, došao do svog stana, pa se na koncu sam predao policiji. Prema optužnici, motiv ubojstva je bila ljubomora, jer ga je djevojka ostavila, počela je drugu vezu te je bila trudna.

Komšić se tereti da ju je ubio po povratku s večernjeg izlaska, a djevojka se pristala naći s njim kako bi porazgovarali. Tužiteljstvo Komšića tereti da ju je ubio ne samo zbog ljubomore već i zbog odmazde, jer nije mogao podnijeti da je u vezi s drugom osobom. U optužnici se traži i da mu se produži istražni zatvor do okončanja postupka i to zbog opasnosti od ponavljanja djela i zbog teških okolnosti počinjenja djela.

>>> Izbo ju više od 70 puta: David Komšić optužen za teško ubojstvo trudne Kristine Krupljan

>>> UGLEDNI ODVJETNIK OTKRIVA STRATEGIJU OBRANE UBOJICE: ‘Zbog jedne činjenice, David Komšić ima olakotnu okolnost!’


Komentari