Ubojica s Kajzerice: Bio je Vukovarac lošeg zdravstvenog stanja

Ilustrativna fotografija: Zeljko Puhovski / CROPIX

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice.

Doznajemo da je Igor Nađ počinio strašni zločin na Kajzerici. Doznajemo da su žrtve bile članovi njegove obitelji.

Prema najnovijim informacijama, ubojica je bio iz Vukovara te nije bio najboljeg zdravstvenog stanja, javlja Radio Sljeme.

Kako doznaje Index, bio je vozač taksija.

N1 neslužbeno doznaje da se utvrđuje je li riječ o bivšem ili aktualnom odnosu, a sve su žrtve članovi jedne obitelji, radi se o ocu, majci, dvije kćeri i 10-godišnjem djetetu.

Također se utvrđuje tko su roditelji preživjele bebe, a postoje indicije da bi otac mogao biti upravo počinitelj. Počinitelj, neslužbeno doznajemo, nije ranije bio evidentiran u policiji, a oružje kojim je počinjen zločin bilo je ilegalno, javlja N1.

Ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnje dijete je najvjerojatnije bilo Majino. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Kako Jutarnji doznaje, počinitelj je pronađen nedaleko od Gvozda, ali zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Sedmomjesečno dijete koje je policija zatekla na mjestu zločina, kako je tijekom noći potvrdio šef zagrebačke policije Marko Rašić, zbrinuto je i neozlijeđeno.

Vjeruje se da je ljubomora motiv ovog brutalnog zločina kakav nije zabilježen u Hrvatskoj. Policija je potvrdila da je u 21.30 sati zaprimila prvu dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

Iza stanovnika Kajzerice je besana noć. “U šoku smu, ovo je inače miran kvart”, pričaju jutros stanovnici ovog novozagrebačkog naselja te dodaju: “Navodno je došao s kalašnjikovom i sve ih pobio. Ovo je prestrašno, tresemo se otkad smo čuli”.

U tijeku je policijska konferencija, nakon čega ćemo znati više detalja. Medijima će se obratiti načelnik Marko Rašić.


Komentari