‘UBIT ĆU TE AKO SI ZVALA POLICIJU’: Pretukao punicu ‘na mrtvo ime’, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL/ Ilustracija

Udarao ju je po tjemenu, licu i rukama, a sirotoj ženi je u potpunosti zakrvavio lijevu bjeloočnicu, dok joj je ispod oka izbio veliki hematom…

Muškarac (38) iz Križevaca pretukao je punicu gotovo do neprepoznatljivosti. Prvo je nevinu ženu izduarao šakama po glavi, a potom ju srušio na pod. U pomoć nesretnoj ženi pritekla je supruga koja je majku podigla na noge. No, tu nije bio kraj nasilju, muškarac se potom nastavio iživljavati nad punicom koja je opet zaradila seriju udaraca.

Udarao ju je po tjemenu, licu i rukama, a sirotoj ženi je u potpunosti zakrvavio lijevu bjeloočnicu, dok joj je ispod oka izbio veliki hematom, također, hematome i otekline zadobila je po cijeloj glavi. Njegova supruga je nakon što je nasilnik završio s batinama odlučila pozvati policiju, prenosi Jutarnji.

Muškarca je to toliko iznerviralo pa je ženi zaprijetio smrću. “Reci mi da nisi zvala policiju, ubit ću te ako si zvala“, urlao je na ženu koja je cijelu situaciju prepričala policiji.

No, ono što je uslijedilo nakon premlaćivanja je naprosto nevjerojatno. Naime, slučaj je dospio na koprivnički Općinski sud, no, tamo je pak sutkinja Dijana Jagar-Grloci odlučila kako je muškarcu dovoljna kazna uvjetnog zatvora. To je ujedno bila i kazna koju je predložilo Općinsko državno odvjetništvo. Drugim riječima, muškarac je nakon premlaćivanja oslobođen, a u zatvor neće ići osim ako u sljedeće dvije godine ponovno ne počini kazneno djelo.


Komentari