UBIO DJEVOJKU PA SEBE? Novo stravično ubojstvo i samoubojstvo potresaju Hrvatsku

Tijela nađena u osobnom automobilu.

Dvije osobe ubijene su iz vatrenog oružja na parkiralištu kod trgovine u Nedeljancu. Tijela su pronađena u automobilu kod trgovačkog centra Kitro u Varaždinskoj 25c u subotu, 19. studenog, u jutarnjim satima. “Radi se o muškoj i ženskoj osobi, a obje su ubijene iz vatrenog oružja.” kazali su iz policije za Varaždinske vijesti.

Identitet i okolnosti ubojstva još se utvrđuju, kažu iz policije, a ne isključuju mogućnost ubojstvo, dvostruko ubojstvo ili samoubojstva.

Mještani Nedeljanca zasad nemaju saznanja što se dogodilo u njihovom susjedstvu, no prema saznanjima Regionalnog  policija je u 6:45 sati primila dojavu Hitne medicinske pomoći da se u Nedeljancu u osobnom vozilu nalaze dvije mrtve osobe.

Navodno se radi o osobama mlađe i srednje životne dobi, a sumnja se da je muškarac vatrenim oružjem ubio djevojku, pa sebe.

Podsjetimo, prije desetak dana sličan slučaj potresao je Hrvatsku. Naime, muškarac od 52 godine vatrenim je oružjem presudio supruzi od 50 godina u obiteljskoj kući u Ilici Narcisa broj 46. Zatim je i sebi oduzeo život. Prema riječima njegovog prijatelja, motiv za ubojstvo i samoubojstvo bio je razvod koji je njegova supruga zatražila.

“Nije mogao podnijeti razvod, to je za njega bila tragedija. Bio je bolestan na živce od rata. On je danas rekao da će je ubiti, nije rekao sebe, on to već godinu dana govori.”, rekao je tada ubojičin prijatelj reporteru Indexa.

>>>STRAVA U SESVETAMA: Ubio ženu pa presudio sebi

 

 


Komentari