U Zagrebu pao diler s gotovo 150 kg droge

MUP

Zagrebačka policija završila je kriminalističko istraživanje nad 33-ogodišnjakom zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

“Kriminalističkim istraživanjem, temeljem prikupljenih saznanja da se 33-godišnjak bavi preprodajom marihuane, kokaina i heroina te da na zapadnom području Zagreba posjeduje nekoliko garaža u kojima skriva navedenu drogu policijski službenici Službe kriminaliteta droga su jučer, 9. kolovoza zatekli i uhitili navedenu osobu u podzemnoj garaži pored osobnog automobila marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a temeljem sudskog naloga pretraženi su osobni automobili i prostorije koje koristi te je pronađeno i oduzeto:

oko 147 kg marihuane pakirane u 135 paketa,
815 grama kokaina pakiranog u 12 paketa,
1.737 grama amfetamina pakiranog u 2 paketa,
456 komada tableta MDMA ili extasy pakiranih u 5 PE vrećica,
oko 130 grama materije nepoznatog kemijskog sastava, najvjerojatnije paracetamola (supstanca za miješanje za povećanje količine),
oko 22.000 kuna,
četiri mobitela,
aparat za vakumiranje, uređaj za otvaranje brava i
oko 9.5 grama hašiša.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili su Općinskom državnom odvjetništvu”, izvijestila je policija.

 


Komentari

loading...