U sudaru teško ozlijeđena jedna osoba: Zabio se prvo u jedan pa u drugi automobil, a onda sletio s ceste

Screenshot Facebook/ Plavci na bregima,a de ste?

U jučerašnjoj prometnoj nesreći u mjestu Velika Buna u blizini Velike Gorice sudjelovala su tri automobila, a teško je ozlijeđen 35-godišnji vozač.

Na raskrižju Ulice Seljine brigade i ulice Filipovići, u blagom desnom zavoju, iz neutvrđenog je razloga dijelom vozila prešao preko pune razdjelne crte na dio kolnika namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera. Pri tome je naletio na drugi automobil marke kojim je upravljao 20-godišnjak.

Nakon naleta, automobil u kojem se nalazio 35-godišnjak se nastavio nekontrolirano kretati u smjeru juga krećući se dijelom po lijevoj, a dijelom po desnoj strani kolnika, uslijed čega je prednjim dijelom naletio na treći automobil kojim je upravljao 64-godišnjak.

Od siline naleta, automobil kojim je upravljao 64-godišnjak je sletio na meki teren s istočne strane kolnika i u odvodni kanal, a 35-godišnjak je završio sa svojim automobilom u odvodnom kanalu sa suprotne strane.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 35-godišnjak, a lakše 64-godišnjak. Liječnička pomoć pružena im je u KBC-u Zagreb. U vremenu od 22.15 do 1.35 sati, promet Državnom cestom D-31 bio je u potpunosti obustavljen, izvijestila je policija.


Komentari