‘U ŠOKU SAM, NISAM IMAO POJMA’ Poznati estradni menadžer potresen nestankom domaće pjevačice: ‘Još neki dan smo se čuli…’

Foto: Berislava Picek / CROPIX

Policija i obitelj u Zagrebu tragaju za nestalom Katarinom Rautek Omazić (39), bivšom pjevačicom domaćeg benda E.T.

NESTALA BIVŠA PJEVAČICA E.T-JA: U Zagrebu joj se izgubio svaki trag! Traži ju policija

Rautek je nestala iz Ulice Sveti Duh 25. svibnja i od tada joj se gubi svaki trag.

O njezinom se nestanku oglasio estradni menadžer Renis Gržinić koji je za Večernji list rekao da je za Katarinin nestanak saznao iz medije.

”U šoku sam. Nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala. Čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti. Ne znam zbilja što bih vam više rekao… Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku”, rekao nam je Gržinić.

Vijest o nestanku pjevačice objavljena je i na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, no nema informacija o odjeći u koju je bila odjevena u trenutku nestanka. Pod okolnosti nestala navedeno je samo da se udaljila s adrese u Ulici Sveti Duh.

U slučaju da imate informacije o nestalo osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Foto: Nestali.hr


Komentari