U RALJAMA PROSTITUCIJE: Svodnica srednjoškolku prodavala za 400 kuna

Telegraph

Maloljetna djevojka je za 62-godišnju ženu bila izvor zarade.

Uhićena je svodnica (62) jer je podvodila maloljetnu djevojku. Ipak, saznaje se da je srednjoškolka (17) iz okolice Zagreba pristala na to.

Neovisno o njenom pristanku svodnica će odgovarati jer je podvodila osobu mlađu od 18 godina, koja je zakonski dijete. Prijeti joj kazna do 10 godina zatvora.

Htjela veći džeparac

Dotična 17-godišnjakinja redovna je učenica jedne zagrebačke srednje škole iz solidne obitelji koja joj je omogućila i smještaj u učeničkom domu kako ne bi morala putovati svaki dan, piše Net.hr

Djevojka je nedavno ušla u intimnu vezu s dosta starijim muškarcem, a iako se činilo da joj ništa ne nedostaje, počela se žaliti na nedostatak novaca. Baš tada joj je partner predložio način nakoji bi mogla dodatno zaraditi.

Koliko stoji seks s maloljetnicom?

Muškarac, očito, puno iskusniji od nje “bacio joj je bubu u uho”, i uvjerio kako prostitucijom može vrlo brzo zaraditi velike svote novaca. Još uvijek se ne zna je li ju on povezao sa 62-godišnjom svodnicom, ali djevojka je vrlo brzo bila u raljama prostitucije.

Sredinom studenog svodnica je srednjoškolki dovela prve klijentze u unajmljeni stab. Za seks s maloljetnom djevojkom naplaćivala je 400 kuna pa je tu zaradu dijelila s njom.

Uskoro će se znati detalji slučaja

Sve to trajalo je do prije nekoliko dana. Naime, 26. studenog istražitelji su dobili informaciju o vrlo mladoj prostitutki. Njena svodnica, navodno je, u međuvremenu saznal da djevojka još nema 18 godina, no to je nije spriječilo da joj i dalje dovodi muškarce.

Daljnja istraga trebala bi otkriti ulogu muškarca u cijelom slučaju i je li on veza između madam i djevojke. Osim njega, ispitat će i ostale djevojke koje su se prostituirale i znale da se radi o maloljetnici.

>>> MADAM I PROSTITUTKA: ‘Zagrebački policijski šef nas je štitio, svaki mjesec je dobivao tisuću eura i besplatan seks’


Komentari