U protekla 24 sata bilo je svega: Krađe traktora, čamca, novčanika i mobitela!

Tri osobe stradale u eksploziji plinske boce (Foto: MUP)

Jučer je Policijska uprava karlovačka imala pune ruke posla!

Evidentirano je čak jedanaest kaznenih djela. Od toga tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ogulin) i sedam prometnih nesreća od kojih je jedna s lako ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom, izvijestili su iz MUP-a.

Bilo je sinoć i krađe traktora u noći s 20. na 21. kolovoza u naselju Brezova glava.

Nepoznati počinitelj otuđio je traktor na kojeg je bio priključen cjepač drva vlasništva 44-godišnjaka te počinio materijalnu štetu veća od 35.000 kuna.

U popodnevnim satima u Dugoj Resi u blizini kupališta na rijeci Mrežnici nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo vlasništvo 55-godišnjakinje te otuđio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Počinjena je tako materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Od otuđenih stvari izdvaja se i krađa čamca! U policijskoj upravi Duga Resa zaprimljena je prijava 47-godišnjaka da mu je noću s 20. na 21. kolovoza na području Bosiljeva sa obale uz rijeku Kupu nepoznati počinitelj otuđio čamac. Materijalna šteta je veća od 2.000 kuna

Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 73-godišnjakinje da je tijekom popodneva u Karlovcu, u gradskoj četvrti Rakovac na kupalištu rijeke Korane njenom unuku otuđen mobitel. Materijalna šteta veća je od 3 000 kuna.

 


Komentari