U prometnoj nesreći u Stupniku ozlijeđeno troje ljudi

policija
Foto: MUP/ilustracija

Tijekom posljednja 72 sata obavljen je očevid kod 90 prometnih nesreća. U 14 prometnih nesreća jedna osoba je teško ozlijeđena, a 14 lakše, dok je kod 76 prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta.

U petak 27. srpnja oko 2.50 sati, 21-godišnjakinja je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljala osobnim automobilom marke Renault Clio riječkih registarskih oznaka kolnikom Ulice Selišće u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja s Gornjostupničkom ulicom nije se zaustavila na prometni znak „Obavezno zaustavljanje-STOP“ već je ušla u raskrižje, skrećući u lijevo i oduzela prednost prolaska vozilima koja su se kretala Gornjostupničkom ulicom.

Na njenu prednju lijevu stranu naletio osobni automobil marke Dacia Sandero pulskih registarskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnjak, a koji se kretao kolničkom trakom Gornjostupničke ulice u smjeru istoka te je na križanju s Ulicom Selišće zadržavao smjer kretanja.

Lakše ozlijeđenom 56-godišnjaku i 20-godišnjoj putnici iz osobnog automobila Renault Clio te teško ozlijeđenoj 21-godišnjakinji liječnička pomoć pružena je u KBC Sestre milosrdnice.


Komentari