U prometnoj nesreći u Sesvetama teško ozlijeđen vozač

FOTO: Ivan Klindić

Jučer, 7. kolovoza oko 17.40 sati 42-godišnji državljanin Nizozemske upravljao je osobnim automobilom marke Renault Clio, nizozemskih nacionalnih oznaka kroz mjesto Sesvete istočnom prometnom trakom sjevernog kraka čvora broj 11 Kraljevački Novaki od sjevera u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja sa Sesvetskom cestom, nije postupio po prometnom znaku „Stop – obavezno zaustavljanje”. Ušao je u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom Sesvetske ulice, već je nastavio vožnju skrećući ulijevo u smjeru istoka te je na njega naletio osobni automobil marke Audi A3 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 29-godišnjakinja krećući se kolnikom Sesvetske ceste od istoka u smjeru zapada i u raskrižju zadržavala smjer kretanja ravno imajući prednost prolaska.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač nizozemskog vozila te mu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb i 68-godišnja putnica iz istog vozila, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Dok su lakše ozlijeđena djeca iz nizozemskog vozila te vozačica i 40-godišnji putnik iz zagrebačkog vozila kojima je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.


Komentari