U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač

prigorski.hr / Ilustracija

U posljednja 24 sata obavljen je očevid kod 39 prometnih nesreća. U jednoj je jedna osoba smrtno stradala, u sedam prometnih nesreća jedna osoba je teško ozlijeđena, a osam lakše. Kod 31 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

Jučer, 23. studenog u 17 sati u Ivanić-Gradu, na 66 km + 250 m autoceste A3 u smjeru zapada, 57-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registracijskih oznaka, desnom prometnom trakom sjevernog kolnika autoceste u smjeru zapada te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo udesno i u zanošenju prednjim dijelom vozila naletio na stupić.

U nekontroliranom kretanju sletio je na meki teren sa sjeverne strane kolnika te u odvodni kanal. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 57-godišnjak, dok su 59-godišnji i 57-godišnji putnici lakše ozlijeđeni. Liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.

Prometna nesreća na raskrižju Samoborske ceste i Škorpikove ulice

Isti dan oko 15.30 sati, 54-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka Samoborskom cestom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja sa Škorpikovom ulicom ušla je u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Na prednji lijevi bočni dio Opel Corse prednjim desnim bočnim dijelom naletio je osobni automobil marke Citroen C4 kojim je upravljao 26-godišnjak zadržavajući smjer ravno. Teško ozlijeđenoj vozačici liječnička pomoć pružena je u KB Sveti Duh.


Komentari