U prometnoj nesreći na Vukovarskoj teško ozlijeđena pješakinja

FOTO: Ivan Klindić

Jučer, 6. kolovoza oko 14.45 sati, 37-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Passat zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Strojarske ceste u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom grada Vukovara, na kojem se prometom upravlja semaforima, ušao je u raskrižje na zeleno svjetlo i skretao u lijevo na južni kolnik Ulice grada Vukovara.

Zbog ne držanja potrebnog razmaka dok se kretao iza drugog vozila, prednjim dijelom naletio je na stražnji dio osobnog automobila marke Volkswagen Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak, a koji je smanjivao brzinu kretanja kako bi propustio pješakinju.

Od naleta osobni automobil marke Volkswagen Golf odbačen je u unaprijed u smjeru jugoistoka te je prednjim desnim dijelom naletio na 52-godišnju pješakinju koja je raskrižje prelazila po pješačkom prijelazu u smjeru sjevera za vrijeme zelenog svjetla na semaforu za pješake. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena pješakinja, a liječnička pomoć pružena joj je u KBC Zagreb.


Komentari