U požaru u Sesvetama lakše je ozlijeđen policajac! Plamen progutao polovicu skladišta s plastičnom robom!

U Industrijskoj cesti zagrebačkim Sesvetama je izbio veliki požar.

“Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba  danas u 11,00 sati dobila je dojavu o požaru skladišta na lokaciji Industrijska cesta 26, u Sesvetama.  Prema dojavi gorjele su elektro instalacije, no dolaskom na teren  utvrđeno  je kako je riječ o požaru većeg obujma, odnosno plamen je zahvatio 50 posto objekta površine 600m2. Gorjele su plastične igračke i cvijeće, a tijekom gašenja jedan vatrogasac je lakše ozlijeđen.

Trenutno je na terenu 12 vatrogasnih vozila s 35 vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba te 35 vatrogasaca i 14 vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Sesvete, Sesvetski Kraljevac, Lužan, Dragonožec, Moravče, Odranski Obrež  i Kučilovina.

Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i  PU zagrebačka, Gradska plinara Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Požar je lokaliziran u  12,00 sati i u tijeku je raskopavanje i dogašavanje”, izvijestio je Ured za upravljanje hitnim situacijama grada Zagreba.


RANIJE INFORMACIJE:

“Na intervenciji smo”, rekli su Indexu vatrogasci DVD-a Sesvete. Kazali su i kako gori na području jedne firme koja se bavi prodajom umjetnog cvijeća i igračaka, dok se prema zasad neslužbenim informacijama doznaje kako gori skladište u prostoru koji koristi nekoliko firmi.

Požar skladišta gase vatrogasci sa 16 vozila, doznaje se u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb.

– Čuli smo glasan prasak i odjednom se pojavio crni dim. Samo je počelo gorjeti – ispričala je za 24 sata čitateljica.

Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj

Zagrebačka policija potvrdila je za Dnevnik.hr da su dojavu o velikom požaru u Industrijskoj cesti u Sesvetama zaprimili oko 11:05. Za sada ne otkrivaju što točno gori, kao i spekulacije da se radi o opasnim tvarima.

Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj

Uz Ureda za upravljanje hitnim situacijama za Dnevnik.hr je potvrđeno da su na terenu i njihovi ljudi.

Komentari

loading...