U popularnom zagrebačkom kafiću napadnuti navijači Partizana

Facebook/ Sport Billy

Sreću zbog Cedevitine pobjede uništili su huligani. 

Košarkaši Cedevite pobijedili su beogradski Partizan rezultatom 19:67, bila je to jedna od njihovih najboljih utakmica u ovosezonskoj ABA ligi. Zagrebački huligani, ipak, nisu mogli dopustiti da se pravi navijači vesele krasnom rezultatu.

Prekriveni kapuljačama i šalovima uletjeli su u kafić Sport Billy i tamo napali petoricu navijača Partizana iz BiH. Žrtve napad nisu se posebnoisticale tijekom utakmice, niti navijanjem niti provociranjem, ali huliganima je bilo dovoljno da navijaju za beogradsku momčad.

Životno ugroženih nije bilo iako su napadači upali u kafić s dva betonska bloka, a jednog simpazizera Partizana pogodili su kriglom u glavu i kamenom u leđa. Ozlijeđeni navijač gadno je krvario, ali posjekotinu je odmah sanirao Cedevitin liječnik Tomislav Cerovečki, a kasnije je stigla i Hitna pomoć.

Napad je trajao desetak sekundi, a gosti kafića, među kojima je bio i jedan zaštitar sutakmice, uspjeli su uhvatiti jednog huligana do dolaska policije. Cedevitini ljudi pobrinuli su se, pak, da navijači Partizana sigurno stignu do auta i da u miru napuste Zagreb, piše Večernji.

 


Komentari