U padu dimnjaka s krova kuće poginuo 30-godišnji otac i suprug: ‘Rodit ću za pet tjedana našeg malog sina. Dobit će tvoje ime’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Strašna tragedija dogodila se prošlog utorka u Starom Gradu na otoku Hvaru. Podsjetimo, prilikom obavljanja radova na kući, smrtno je stradao jedan 30-godišnjak.

Iz Policijske uprave splitsko dalmatinske kratko su izvijestili da se nesreća dogodila oko podneva te da je o događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo i inspektor zaštite na radu.

Kako neslužbeno doznaje Podravski list, koban je bio dimnjak. Naime, radnici su obavljali poslove saniranja krovišta te se odlomio dimnjak i pao na 30-godišnjaka te ga povukao na tlo. Ozljede su bile preteške pa je nesretni muškarac preminuo na mjestu događaja.

Doznaje sa da je iz mjesta Sokolovac, a iza sebe je ostavio suprugu i malenu kćerkicu. Na putu je i drugo dijete. Ožalošćena obitelj proživljava teške trenutke, a supruga se na Facebooku dirljivim riječima oprostila od muža.

“Radio si za obitelj, za nas, tu si i poginuo. Radeći za svoju obitelj. Nešto prije 12 sati moj svijet je stao. Moj anđeo je nestao. Muž, otac kakvog nitko više nikada neće imati. Rodit ću za 5 tjedana našeg malog sina, kojeg smo čekali sedam dugih godina. Obećajem ti da ni ja, ni naša princeza Lana nećemo dopustiti da on ne upozna svog tatu. Dobit će tvoje ime, cijeli život ću te nositi u srcu i gledati u našoj djeci. Anđele moj, lijepo mi spavaj!”, napisala je.

Komentari