U ODJEĆI SKRIVALA KILU KOKAINA: Mlada Brazilka ‘pala’ u zagrebačkoj zračnoj luci

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Zagrebačka policija u petak je uhitila 22-godišnju Brazilku u Zračnoj luci “Franjo Tuđman” jer je kod sebe imala čak kilogram kokaina. Drogu je ušila u odjeću, no nije prošla ispod radara carinicima.

Kako javlja policija, 22-godišnjakinja se u akciju bacila u dogovoru sa nepoznatim muškarcem. Na aerodromu u Sao Paolu, u kanti za smeće je uzela torbicu unutar koje su se nalazile zrakoplovne karte Sao Paolo-Lisabon-Zagreb, novac i odjevni predmet s ušivenim kokainom ukupne mase od oko 1080 grama.

Nakon što je sletjela iz Lisabona u Zagreb, vrlo brzo je nad njom obavljen carinski pregled, a pronađena su dva paketa sačinjena od platnene samoljepljive trake i prozirne plastične vrećice unutar kojih se nalazila praškasta materija bijele boje za koju je preliminarnim vještačenjem utvrđena prisutnost droge tipa kokain,  navodi se u policijskom priopćenju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je protiv nje podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.


Komentari