U nekoliko požara oštećena dva stana, automobil i akumulator

JVP Grada Zagreba/ Ilustracija

U Zagrebu je posljednih dana gorjelo na nekoliko lokacija.

U četvrtak 15. lipnja oko 17.30 sati na Peščenici (I. Kozari put, XIV. odvojak), iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar u potkrovlju kuće 77-godišnjakinje. U požaru je oštećeno potkrovlje, krovište, terasa i razni inventar. Policija će obaviti očevid tijekom dana.

U istom je kvartu u skladištu poduzeća iz Zagreba prilikom punjenja izbio požar na akumulatoru i instalacijama viličara. Vatrogasci su ugasili požar, a ozlijeđenih, srećom, nije bilo. Očevid će se obaviti tijekom dana.

Također, do požara je došlo u 4:10 sati u kvartu Prečko (Marijane Radev). Požar je izbio u stanu 31-godišnjaka na VI. katu, a uzrok je najvjerojatnije kvar na električnim instalacijama zidne svjetiljke. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Tijekom gašenja požara oštećena su još dva stana. Šteta iznosi oko 200 tisuća kuna.

Nadalje, u Vrbovcu se zapalio automobil Hyundai Elantra zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je u vlasništvu 45-godišnje Zagrepčanke. Do požara je najvjerojatnije došlo uslijed zapaljenja električnih instalacija. Ozlijeđenih nije bilo, a požar su ugasili vatrogasci. Materijalna šteta nije utvrđena.


Komentari