U kasnim jutarnim satima naoružani opljačkali bezinsku postaju

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u protekla 24 sata evidentirana su 23 kaznena djela: razbojništvo, prijevara, 14 teških krađa provaljivanjem, 3 krađe i 4 ostala kaznena djela. Pronađen je jedan otuđeni osobni automobil.

Danas, 9. veljače oko 3.30 sati, u Donjem Desincu, dvojica su nepoznatih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružje počinila razbojništvo nad dvije zaposlenice (34,38) benzinske postaje i otuđila više desetaka tisuća kuna.

Provale u stanove

Drski lopovi ne biraju ni vrijeme ni mjesto, a zadnjih nekoliko dana obilježile su provale u stanove.

Tako je u četvrtak između 14.30 i 19.30 sati, u Sesvetama u Ulici Ivane Land, nepoznati počinitelj provalio je u stan i otuđio nakit, novac i drugo, oštetivši 35-godišnjakinju za nekoliko desetka tisuća kuna.

Isti dan između 8 i 19.15 sati, na Trnju u Novskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 57-godišnjakinju za više tisuća kuna.

Također, u srijedu 7. veljače oko 15 sati (prijavljeno 8. veljače), na Trešnjevci u Ulici Božidara Rašice, nepoznata se ženska osoba lažno predstavila 85-godišnjakinji kao zaposlenica banke i otuđila joj nekoliko stotina tisuća kuna.


Komentari