(FOTO) Detalji krvavog okršaja u Savskoj: ‘Samo smo sjedili u kafiću…’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

U nedjelju oko 18.30 sati nemili prizori na Savskoj cesti u Zagrebu zgrozili su stanare i prolaznike, piše Jutarnji list.

Prema prvim informacijama u kafiću Woody bar na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike, a napadač s nožem bio je crne kose i odjeven u zelenu dužu jaknu.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit  ću, pomozite mi“, rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći dok su pokušavali im utvrditi ozljede na mjestu događaja te im zašiti rane.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Jedan od izbodenih je, kako doznajemo, ugostitelj i obiteljski čovjek, te je ranjen nožem u trbuh dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao je zakrvavljeno lice. Na mjestu događaja prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

“Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana”, ispričala je za Jutarnji stanarka obližnje zgrade.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s kolnika te dijela tramvajske stanice su potom ispirali zagrebački vatrogasci.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Do kasno u noć potrajat će policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti obračuna koji je uznemirio građane. Navodno je jedna osoba dovedena na obavijesni razgovor, a je li riječ o muškarcu koji je nožem ozlijedio dvojicu mladića, nije poznato.

Foto: Damir Krajac / CROPIX


Komentari