U javnom WC-u pronađeno mrtvo tijelo 70-godišnjaka iz BiH

wikipedia.org

U utorak 18. rujna oko 17.50 sati, na raksrižju Strojarske i Branimirove u javnom WC-u, pronađeno je mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, izvijestila je zagrebačka policija.

Obavljenim očevidom utvrđeno da se radi o 70-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine te nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali na smrt kao posljedicu kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Zagrebačka crna kronika

Drske i razbojničke krađe

Jučer oko 16.30 sati na Medveščaku, u Martićevoj, dvojica su nepoznatih počinitelja uz verbalnu prijetnju i uporabom tjelesne snage počinila razbojničku krađu nad 30-godišnjim djelatnikom te otuđili neutvrđene proizvode. Šteta zasada nije utvrđena.

U ponedjeljak 17. rujna oko 10.30 sati (prijavljeno 18. rujna) na Medveščaku, u Ulici Medveščak, nepoznati je počinitelj prišao 84-godišnjakinji i s vrata joj istrgnuo nakit oštetivši ju za više tisuća kuna.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: četiri drske krađe, teška tjelesna ozljeda, devet teških krađa provaljivanjem, devet krađa i četiri ostala kaznena djela.

Razbojništvo na benzinskoj na Peščenici

Jučer oko 20 sati na Peščenici, na Aveniji Marina Držića, nepoznata je ženska osoba uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 28-godišnjim zaposlenikom i otuđila nekoliko tisuća kuna.

Komentari