U dvjema prometnim nesrećama teško ozlijeđeni pješak i biciklistica

FOTO: Ivan Klindić

Zagrebačka crna kronika

U ponedjeljak 6. studenoga u 8.30 sati, 66-godišnjakinja je upravljala biciklom marke Rog Joma nogostupom Gospodske ulice u smjeru sjevera, na dijelu gdje nema obilježene biciklističke staze. Dolaskom do raskrižja s Jovinačkom ulicom, uključivala se u promet preko pješačkog prijelaza, a da nije prethodno propustila sva vozila koja se kreću kolnikom.

Na nju naletio osobni automobil marke Suzuki Swift kojim je upravljao 71-godišnjak, a kretao se Jovinačkom ulicom u smjeru istoka te je ulaskom u raskrižje skretao udesno prema Gospodskoj ulici. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena biciklistica, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Sveti Duh.

Traže se svjedoci prometne nesreće na Šestinskoj cesti

Isti dan oko 16.45 sati, na Šestinskoj cesti kod kućnog broja 11 dogodila se prometna nesreća u kojoj se nepoznati vozač s nepoznatim osobnim automobilom kretao u smjeru sjeveroistoka i prednjim dijelom naletio na 43-godišnjeg pješaka nakon čega je pješak pao na kolnik, a nepoznati vozač nastavio je vožnju udaljivši se s mjesta događaja. Teško ozlijeđenom pješaku liječnička pomoć pružena je u KBC Zagreb.

Radi pronalaska vozača koji se udaljio s mjesta prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333 410 ili 192.


Komentari