U dvjema prometnim nesrećama teško ozlijeđeni motociklist i biciklist

Pixabay

Tijekom posljednja 24 sata obavljen je očevid kod 38 prometnih nesreća. U  sedam prometnih nesreća jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest lakše, dok je kod 31 prometne nesreće nastala samo materijalna šteta.

U ponedjeljak 27. kolovoza oko 20.40 sati, 50-godišnjak je upravljao motociklom marke Harley Davidson zagrebačkih registarskih oznaka Čulinečkom cestom u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Krupski put iz zasada neutvrđenog razloga, prednjim dijelom motocikla naletio je na zadnji dio teretnog automobila marke Renault Kangoo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak istom cestom u istom smjeru. Od naleta vozač motocikla izgubio je nadzor i pao na kolnik, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.

Dan kasnije, u utorak 28. kolovoza oko 13.10 sati, 66-godišnjak je upravljao biciklom desnom stranom kolnika Ulice šetalište Franje Lučića u Velikoj Gorici u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 18, iz neutvrđenog razloga, naglo je skrenuo na kolnik u lijevo te je na njega naletio motocikl marke Kawasaki zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnjak koji se kretao po desnoj strani istog kolnika u istom smjeru iza njega, a koji ga je u trenutku nesreće pretjecao s njegove lijeve strane. Od siline naleta oba vozača su pali na kolnik.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač bicikla, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.


Komentari

loading...
-->