U dvjema prometnim nesrećama ozlijeđeno dvoje putnika i policijski službenik

hr.wikipedia.org

Policija je tijekom jučerašnjeg dana obavila očevid kod 27 prometnih nesreća.

U dvjema prometnim nesrećama teže je ozlijeđeno troje ljudi, od kojih je jedna osoba policijski službenik.

Policija je tijekom jučerašnjeg dana obavila očevid kod 27 prometnih nesreća. U 10 prometnih nesreća tri osobe su teško ozlijeđene, a 12 lakše. Kod 17 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Teška prometna nesreća na Aleji Bologne

U nedjelju 14. svibnja oko 11 sati u Susedgradu alkoholizirani (1,11 g/kg) 44-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka, u smjeru sjevera.

Dolaskom do ulice Jarek donji kod kućnog broja 2, nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju na cesti te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji lijevi dio službenog motocikla marke BMW R 1200, kojim je upravljao 29-godišnji policijski službenik, a u trenutku nesreće usporavao je motociklom radi zatvaranja kolnika zbog osiguranja biciklističke utrke.

Od naleta, vozač motocikla pao je na meki teren, dok je motocikl od naleta podignut u zrak i stražnjim dijelom naletio na prednje vjetrobransko staklo i krov navedenog osobnog vozila.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen policijski službenik, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb, dok je vozač osobnog vozila lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti duh. Zbog ove prometne nesreće promet spojnim kolnikom Aleje Bologne bio je zatvoren od 11.05 do 14.20 sati.

Teška prometna nesreća u Vukovarskoj

U nedjelju 14. svibnja u 17.45 dogodila se prometna nesreća u Ulici grada Vukovara.

51-godišnjakinja je upravljala je osobnim automobilom marke VW Passat zagrebačkih registracijskih oznaka srednjom prometnom trakom južnog kolnika Ulice grada Vukovara u smjeru istoka. Dolaskom ispred raskrižja s Ulicom Kruge, zbog nedržanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom vozila naletjela je na stražnji dio osobnog automobila marke Smart zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred nje, istom prometnom trakom i u istom smjeru upravljala 24-godišnjakinja, koja se u trenutku prometne nesreće zaustavljala zbog vozila ispred sebe.

Od siline naleta osobni automobil Smart je odbačen je u smjeru istoka te je prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog automobila marke Fiat 500 zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je ispred njega, istom prometnom trakom i u istom smjeru upravljala 55-godišnjakinja, koja je bila zaustavljena zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja.

Osobni automobil marke Smart odbačen je udesno u smjeru jugoistoka te je prednjim desnim dijelom naletio na metalni nosač konzola semafora koji nalazi s jugozapadne strane raskrižja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 27-godišnji putnik iz osobnog automobila marke Smart, a liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh i 85-godišnja putnica iz osobnog automobila VW Passat, kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava


Komentari