U dvije nesreće motociklisti izvukli ‘deblji kraj’, oba su teško ozlijeđena

Foto: Igor Kralj/24sata/Ilustracija

Naročito loš dan za biti motociklist u prometu bila je jučerašnja srijeda. A naročito ako ste motociklist koji ima neregistrirani motor. Taj se vrlo loše proveo, prema pisanju Policijske uprave zagrebačke:

“Oko 15 sati 56-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Milke Trnine u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja Avenije Marina Držića i Lastovske ulice ušao je u raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Uslijed nepoštivanja crvenog svjetla na semaforu, došlo je do naleta na njegovu prednju stranu osobnog automobila od strane 20-godišnjaka koji je upravljao neregistriranim motociklom i na kojem se kao putnik nalazio 25-godišnjak, a koji se kretao zapadnim kolnikom Avenije Marina Držića pri tome zadržavajući smjer kretanja kada je bio upaljen znak zelenog svjetla na semaforu.”

Foto: Google Maps

Kako javlja policija, motociklist je nažalost teško ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb, dok je vozač iz auta prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Nesreća u podvožnjaku

Nažalost, još jedna nesreća motociklista obilježila je jučerašnji dan, a dogodila se kod Miramarskog podvožnjaka.

Screenshot: Google Maps

“Oko 6.29 sati 43-godišnjak je upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka zapadnim kolnikom Miramarskog podvožnjaka. Prilikom prolaska kroz raskrižje nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je motociklom prešao na lijevu stranu kolnika,  naletio na zaštitne stupiće te pao. Liječnička pomoć pružena  mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, objavila je Policijska uprava zagrebačka.


Komentari