U Dubravi u jednoj noći provaljeno u šest auta: ‘Dosta nam je ovog terora, ovdje odgajamo našu djecu’

Photo: Čitateljica

“Jutros nas je dočekalo razbijeno staklo na autu, a bome nismo bili jedini. Tri auta naših susjeda noćas je zadesila ista sudbina”, govori nam uznemirena čitateljica koji želi ostati anonimna. Policija nam je potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju u Dubravi oštećeno šest vozila, a u jedno je i provaljeno.

“Svi smo jako uznemireni jer nemamo garaže, a uostalom ovdje odgajamo našu djecu. Tko zna što bi se njima dogodilo da su tada bili u prolazu, ovi ljudi očito su opasni”, objašnjava nam. Iz automobila drski su provalnici krali sve što im je palo pod ruku, od sitniša do cigareta. Neke predmete vlasnici su pronašli u blizini parkirališta jer su vandali očito odlučili da im ipak ne trebaju.

“Ovo nije izoliran slučaj i tome treba konačno stati na kraj. Dokle ćemo trpjeti ovaj teror?”, poručuje.

Photo: Čitateljica

Podsjećamo, ovo nije prvi incident s uništavanjem automobila u posljednjih nekoliko dana. U petak se pijani muškarac (41) odliučio osvetiti 59-godišnjaku pa mu je divljački izudarao nekoliko vozila.

Stanari zagrebačkog Trnja oko 22 sata čuli su neugodne zvukove pa su izašli su na prozore i svjedočili nesvakidašnjoj demulaciji. Tupim predmetom muškarac je nemilice mlatio prozore tri “Alfe” i dva Fiata koji su u vlasništvu čovjeka koji ga je, kako stvari stoje, jako naljutio.

No, sumanuti pohod prekinula je policija koja je vidno alkoholiziranog nasilnika privela.


Komentari