U DUBRAVI NEMA SPAVANJA: Gazda kafića se ‘zaigrao’ pa mu u lokal upala policija, dobra zabava se morala prekinuti

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Širenje i prenošenje zaraznih bolesti”.

Vjerojatno vas zanima kako i zašto? Ponovio se već dobro poznati scenarij gdje gazda kafića jednostavno nije mogao pustiti svoje vjerne goste da se uz dobru kapljicu zabave kod kuće, pa ih je pozvao u svoj za javnost zatvoreni lokal u Dubravi.

Naime, sumnja se da je 43-godišnjak 18. veljače 2021. godine, postupajući suprotno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, kao vlasnik ugostiteljskog objekta u Ulici Gjure Prejca, prekršio propisane mjere.

Otvorio je za poslovanje ugostiteljski objekt u kojem su policijski službenici, oko 22.10 sati zatekli 11 osoba koje su konzumirale pića u objektu, dok su postupali i djelatnici Državnog inspektorata, kažu iz zagrebačke policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari